Dagtocht Parijs

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Dagtochten » Dagtocht Parijs

Prijs vanaf
€ 45,00
p.p.
 
 
 
 

Dagtocht Parijs

Een heerlijk dagje weg naar Parijs. Vanaf een aantal opstapplaatsen rijden we met verplichte tussenstop(s) naar de hoofdstad van Frankrijk. Daar wordt u aan de rand van het centrum afgezet. In Parijs verplaatst... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Parijs

75001

Parijs, Frankrijk

Klik hier voor de website

Parijs staat bekend een romantische lichtjesstad. Maak een wandeling langs de Seine, geniet van het schitterende uitzicht vanaf de Eiffeltoren over de stad of bekijk de verschillende kunstwerken in het Louvre. In deze stad is voor iedereen wel iets te doen. Romantiek en cultuur worden afgewisseld met moderne winkelstraten en het bruisende nachtleven. Deze stad moet u zeker een keer bezocht hebben. Breng een bezoek aan de altijd levendige wijk Montmartre. Deze wijk trok na 1560 vooral schilders, dichters en kunstenaars aan. Het oude raadhuis van 1790 staat er nog steeds. Eveneens heeft u de mogelijkheid om de indrukwekkende basiliek Sacré-Cœur te bezichtigen. Buiten het centrum van de stad staat het paleis van Lodewijk XIV, Versailles. Dit was oorspronkelijk een jachtslot, maar het werd in opdracht van Lodewijk XIV uitgebreid tot een paleis na 1661. Bezoek de schitterende tuinen met de wereldberoemde fonteinen en standbeelden.

Ontdek tijdens onze reis de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad zoals:

 • De Eifeltoren: De trekpleister van de stad en het meeste bekende symbool van Parijs. Ga met lift omhoog en geniet van een spectaculair uitzicht.
 • Het Louvre: Het meest bekende museum van Parijs met wellicht het meest bekende schilderij ter wereld; de Mona Lisa. Een bezoek aan het Louvre mag zeker niet ontbreken tijdens je bezoek aan Parijs.
 • Notre Dame: Deze prachtige kathedraal ligt in het centrum van Parijs en is wereldberoemd geworden door het boek 'de Klokkenluider van de Notre Dame' van schrijver Victor Hugo.
 • Sacré-Coeur: De bijzondere en witte Basiliek ligt in de wijk Montmartre. Ga eens een uurtje op de trappen zitten voor de Sacré-Coeur; mensen kijken!
 • Place des Vosges: Het oudste plein van Parijs waar je tegenwoordig veel restaurants, exclusieve hotels en antiquairs kunt vinden aan de bogen galerij.
 • De Seine: Mede dankzij deze rivier heeft Parijs haar romantische karakter gekregen. Een must is een rondvaart over de Seine zodat je de stad eens vanaf een andere kant kunt bewonderen. Ook vind je veel artiesten en kunstenaars langs de Seine.
 • Moulin Rouge: De bekende nachtclub uit de 18e eeuw ligt in de rosse wijk van Parijs en trekt nog steeds veel bezoekers.


Prijs vanaf
€ 45,00
p.p.

Dagtocht Parijs

Een heerlijk dagje weg naar Parijs. Vanaf een aantal opstapplaatsen rijden we met verplichte tussenstop(s) naar de hoofdstad van Frankrijk. Daar wordt u aan de rand van het centrum afgezet. In Parijs verplaatst u zich snel met de metro. Optioneel kunt u via Brabant Expres Reizen een dagkaart afnemen.
In de vroege ochtend rijden we met de verplichte tussenstop(s) naar het centrum van Parijs.

We komen rond 09.00 uur aan en je hebt minimaal 9 uur de tijd om Parijs te verkennen. Ga heerlijk shoppen bij Galleries Lafayette, maak een boottocht over de Seine, beklim de Eiffeltoren of bezoek één van de vele andere bezienswaardigheden in de Franse hoofdstad. Een dagkaart voor het openbaar vervoer is reuze handig. Rond 18.30 uur vertrekken we weer terug naar Nederland.

Meer informatie

Minimum aantal deelnemers: 30.
Bij onvoldoende deelname bieden wij altijd een alternatief of volledige restitutie van uw reissom.

Let op! Zorg dan voor een geldig identiteitsbewijs; paspoort of ID-kaart!
Als u geen Nederlandse nationaliteit heeft, check dan a.u.b. of u een visum nodig heeft.

Belangrijk!
De opstaptijden zijn onder voorbehoud, houdt u rekening met de opstaptijd vermeld op uw bevestiging/ factuur.

De reispapieren worden ca. 5 dagen voor vertrek per e-mail verstuurd.

​Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uw chauffeur/ reisleider zal u informeren over de route, vertrek-, aankomsttijden en is uw aanspreekpunt tijdens de reis.
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Sarah Sergent
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Jacques Lebar

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per touringcar
 • Begeleiding van ervaren chauffeur
 • Plattegrond Centrum Parijs per hoofdboeker

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.

Opties

 • Dagkaart voor het openbaar vervoer : €15,00
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Sarah Sergent
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Jacques Lebar
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Sarah Sergent
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Daniel Thierry
© Paris Tourist Office; Jacques Lebar