Dagtocht Winter Efteling

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Pretparken » Dagtocht Winter Efteling

Prijs vanaf
€ 55,00
p.p.

Dagtocht Winter Efteling

Wanneer de dagen korten en de temperaturen dalen is het zover. Van 11 november 2019 tot en met 2 februari 2020 is het Winter Efteling. Ruim 11 weken lang hult het sprookjesachtige attractiepark zich in wintersf... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Prijs vanaf
€ 55,00
p.p.

Dagtocht Winter Efteling

Wanneer de dagen korten en de temperaturen dalen is het zover. Van 11 november 2019 tot en met 2 februari 2020 is het Winter Efteling. Ruim 11 weken lang hult het sprookjesachtige attractiepark zich in wintersferen met hartverwarmende Vreugdevuren en guirlandes met duizenden lichtjes. Speciaal voor deze periode zijn er winterattracties zoals een schaats- en een langlaufbaan. Brabant Expres neemt u graag mee naar deze winterse sprookjeswereld!

Op wintersport
Ook als er dit jaar geen sneeuw valt, kun je er in de Winter Efteling volop van genieten. Bind de lange latten onder en probeer niet te vallen op de 450 meter lange langlaufbaan ’t Hijgend Hert. Onderweg kom je een enorme sneeuwpop van stro tegen en misschien ook wel een sneeuwbal met benen.

1.500 m2 schaatsplezier
In het winterse IJspaleis kan je binnen én buiten schaatsen op de mooi bevroren Paleisvijver van wel 1.500 m2. Wist je dat de laag ijs op de schaatsbaan wel 8 centimeter dik is? Bij vorst kan dat zelfs oplopen tot 10 centimeter ijsdikte! Tip: schaatsen zijn voor € 2,- te huur in het Koetshuys.

Kerstkaart-proof
Door het hele park staan tijdens de Winter Efteling wel 400 extra kerstbomen. Groene bomen of bedekt met sneeuw of vol lichtjes, maar allemaal uitermate geschikt als achtergrond voor je kerstkaart-foto.

Winters snaaien en snacken
De restaurants zijn niet alleen sfeervol van buiten, ook de menukaart heeft veelal een winters tintje. Bovendien vind je verspreid door het park nog veel meer horeca-chalets en –verkooppunten vol winterse lekkernijen en warme dranken: warme glühwein, bijzondere koffiespecials of stroopwafels met chocoladecoating bijvoorbeeld. Of wil je liever de glitter suikerspin op een magisch stokje proberen?

Knus bij het Vreugdevuur
Romantisch momentje! Warm op met wat lekkers bij een van de Vreugdevuren. In de weekenden en kerstvakantie heeft elk Vreugdevuur een eigen geluid: in het Ruigrijk zingt het muzikale duo d'Oude Liefde populaire liedjes bij het Vreugdevuur op het Oude Tuffer Plein. In het Reizenrijk kun je swingen met de Efteling Muzikanten, die met hun instrumenten bekende melodieën ten gehore zullen brengen. Op het Steenbok Plein kun je de hele dag wel blijven luisteren naar de warme gospelsongs van De Lichtpuntjes. De vrolijke klanken van het Winter Efteling Kinderkoor hoor je op het Ton van de Ven Plein in het Marerijk.
Programma
Vanaf de opstapplaatsen rijden we rechtstreeks richting Kaatsheuvel.
Hier arriveren we omstreeks 10.45 uur en begeleidt onze chauffeur u naar de entree van de Efteling.
De Winter Efteling opent haar deuren om 11.00 uur en sluit om 19.00 uur.
Om 19.00 uur vertrekken we retour naar de uitstapplaatsen.

Meer informatie

Minimum aantal deelnemers: 30.

Brabant Expres Reizen biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Wij streven ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor u zo minimaal mogelijk is en er dus meer tijd is op de bestemming. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan wordt er een alternatieve opstapplaats aangeboden danwel een andere bestemming. Mocht dit het geval zijn wordt u altijd telefonisch of per e-mail benaderd door ons.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uw chauffeur/ reisleider zal u informeren over de route, vertrek-, aankomsttijden en is uw aanspreekpunt tijdens de reis.

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Entree Efteling.

Exclusief

  • Reserveringkosten;
  • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering.
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.