Dagtocht ZooParc Overloon - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Dagtochten op maat » Dagtocht ZooParc Overloon - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 35,50
p.p.
 
 
 

Dagtocht ZooParc Overloon - Groepsaanvraag

ZooParc Overloon is een prachtig dierenpark waar vele bijzondere diersoorten leven. Over de gehele dag door worden de dieren op bepaalde tijden gevoerd. Kom kijken op Boulders Beach waar de pinguïns zich h... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

ZooParc

Stevensbeekseweg 21

5825 JB

Overloon, Nederland

Klik hier voor de website

Ga je mee op Expeditie?

Als een echte ontdekkingsreiziger verken je in ZooParc Overloon de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voer je opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Nieuw sinds voorjaar 2016: Siberische tijgers en Afrikaanse leeuwen! Ontdek alle expeditiegebieden!

HEADQUARTER
Tussen het bamboe verscholen vind je het Headquarter: het hoofdkwartier van Expeditie ZooParc Overloon! Hier ontmoet je rode panda’s, vind je alle info voor je Expeditie en kun proviand en souvenirs vinden.

BOULDERS BEACH
Bolders Beach is een beroemd strand aan de Zuid-Afrikaanse kust waar zwartvoetpinguïns leven. Hier kun je je Expeditie goed voorbereiden om vervolgens tussen de pinguïns over het strand te wandelen.

OUTBACK
Denk je aan Australië? Dan denk je aan kangoeroes! Op de Outback ontdek je verschillende soorten kangoeroes op heel avontuurlijk wijze én van heel dichtbij! Sinds 2016 lopen er ook dromedarissen op de Outback rond.

AMAZONE
In de Amazone ontmoet je al snel een bijzondere diersoort: de Zuid-Amerikaanse Tapir. Vanuit de Amazone heb je ook nog eens prachtig uitzicht op de Outback. Verplaats je via de vele bruggetjes en ontdek verderop allerlei kleine roofdieren en apen. Ook leuk: sommige diersoorten mag je zelfs voeren!

JANGALEE
In dit compleet nieuwe gebied leven sinds kort hele bijzondere witte tijgers. Daarnaast komen er dit voorjaar ook Siberische tijgers te wonen. En in het gebied daarnaast? Daar ontmoet je de allergrootste katachtige…

NGORONGORO
Dat is natuurlijk de Afrikaanse leeuw! De grootste katachtige van het dierenrijk ontmoet je vanaf mei 2016. In Ngorongoro begint je Afrikaanse avontuur. Het is wel verstandig om eerst even op te laden bij het BaseCamp: de voorraden checken en een hapje en drankje nuttigen om de reis langs cheetahs en wilde honden goed te kunnen vervolgen.

BAOBAB
In Baobab (Afrikaans voor apenbroodboom) word je letterlijk en figuurlijk omringd door ringstaartmaki’s. Zodra je de brug naar het eiland bent gepasseerd, is er geen weg meer terug. Houd je camera bij de hand om leuke foto’s te maken!

FOREST
Tijdens de Expeditie ben je al meerdere vogelsoorten tegengekomen, maar in Forest spot je onder andere bijzondere gieren en nog veel meer. Verderop staan de stokstaartjes al op de uitkijk!

ADVENTURE TRAIL
Na afloop van de Expeditie is het belangrijk om je energie te peilen. Wie energie over heeft, kan zich nog flink uitleven in de speeltuin, plaatsnemen bij het theater of geitjes aaien op de Kinderboerderij. Degenen die lekker willen uitrusten, kunnen terecht op het terras naast het Headquarter!
 


Prijs vanaf
€ 35,50
p.p.

Dagtocht ZooParc Overloon - Groepsaanvraag

ZooParc Overloon is een prachtig dierenpark waar vele bijzondere diersoorten leven. Over de gehele dag door worden de dieren op bepaalde tijden gevoerd. Kom kijken op Boulders Beach waar de pinguïns zich heerlijk vermaken. Zie de kangoeroes en wallabies rondspringen in de Outback terwijl in Madagaskar de halfapen zoals de ringstaartmaki’s rondslingeren. De leeuwen en cheeta’s vinden we in Ngorongoro en in de Amazone ontmoet je de bijzondere tapir uit Zuid-Amerika. De dieren van over de hele wereld zijn te zien op deze ene bijzondere plaats.

Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Bij de entree kan er een gids aangeschaft worden waarmee de expeditie van start kan gaan. De dierengids leid je door het park waardoor je oog in oog komt te staan met de dieren, puzzel erop los, beantwoord de vragen en verzamel alle stempels!
Heb je nog geen genoeg gehad van de expeditie? Klim en klauter erop los over de sluiproutes door het park en leef je uit in de grote speeltuin.

Het park is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en van 1 mei t/m 31 oktober zelfs van 09.30 uur tot 17.30 uur.
Uw programma:

U vertrekt vandaag van uw privé opstapplaats naar Overloon, nabij de provinciegrens met Limburg, voor een bezoek aan het bijzondere ZooParc. De gehele dag is ter vrije besteding. Uiteraard is het mogelijk om ontvangen te worden met koffie/thee met gebak of een lunch te nuttigen. Aan het eind van de middag staat de touringcar weer gereed om u terug naar uw opstapplaats te brengen. Indien gewenst verzorgen wij nog graag een diner ter afsluiting van deze mooie dag.

Vertrek 08.30 uur - Thuiskomst 18.30 uur

Meer informatie

Deze dagtocht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Al zijn er diverse faciliteiten voor minder validen.
Deze dagtocht is rolstoelvriendelijk. Er zijn rolstoelen te huur bij de entree van het park op basis van beschikbaarheid.

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.
 • Zorginstellingen kunnen profiteren van korting. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Entree tot ZooParc Overloon.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, lunch en/of diner kunnen tegen meerkosten worden gereserveerd;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.

Opties

 • Koffie met gebak :
  Koffie ontvangst met 2x koffie/thee met gebak.
 • Korting zorginstellingen :
  Als zorginstelling krijgt u korting!
 • Lunchpakket :
  Wit/bruin zacht broodje achterham (optioneel met boter)
  Wit/bruin zacht broodje jong belegen kaas (optioneel met boter)
  Krentenbol
  Kuipje roomboter
  Zakje suiker
  Handfruit
  Mini candy bars
  Jus d’orange 20cl (pakje)
  Wilhelmina pepermuntje
  + servetje en mesje
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon
groepsreis ZooParc Overloon

Offerte aanvragen