Disney's AIDA - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » Disney's AIDA - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 98,50
p.p.
 

Disney's AIDA - Groepsaanvraag

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast - met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina - en je weet: AIDA is de mu... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief

AFAS Circustheater

Circusplein 50

Den Haag, Nederland

Klik hier voor de website

Het AFAS Circustheater te Scheveningen werd op 16 juli 1904 geopend door Circus Schumann. Het theater heeft dus al ruim honderd jaar een theatergeschiedenis.

In de afgelopen twintig jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Elizabeth, Aïda, The Lion King, Tarzan, Mary Poppins, Wicked, Sister Act en Billy Elliot vele bezoekers. Sinds 5 september 2019 is ANASTASIA te zien in het AFAS Circustheater.

Naast musicals kun je in dit theater ook terecht voor concerten, familie- en cabaretvoorstellingen.


Prijs vanaf
€ 98,50
p.p.

Disney's AIDA - Groepsaanvraag

Disney geeft deze nieuwe versie van AIDA nóg meer kracht, kleur en passie mee. Voeg daarbij de sterke cast - met in de hoofdrollen Gaia Aikman, April Darby en Naidjim Severina - en je weet: AIDA is de must see musical.

Over Disney’s AIDA
AIDA vertelt het tijdloze liefdesverhaal van Aida en Radames, die in een tijd leven waarin hun liefde ontstaat te midden van een wereld die daartegen is. Oorlog scheidt hun landsbelangen, maar niet hun verbinding. Tradities, opvolging, innerlijke tweestrijd over wat zou moeten en wat zij willen, laten persoonlijke worstelingen zien die ook binnen deze tijd weten te raken.
Geleid door hun kracht en de steeds sterker wordende liefde kiezen ze voor een moeilijk pad, een pad waarin niets zeker is, alleen de liefde voor elkaar.

De muziek van AIDA – Elton John en Tim Rice
De muziek in AIDA behoort tot de meeste iconische uit de musicalhistorie. De samenwerking tussen Elton John en Tim Rice, die zich lieten inspireren door de gelijknamige opera uit 1871 van de grote Italiaanse componist Giuseppe Verdi, leidde tot een reeks liedjes, die ook in de Nederlandse vertaling prachtig klinken en hun grote zeggingskracht behouden: ‘Ergens in de sterren’, ‘Te ver gegaan’, ‘Gezegend Nubië’, ‘Vergeet hem’.
Uw programma:
Er zijn diverse mogelijkheden! Wilt u een matinée of een avondvoorstelling? Wilt u eerste, tweede of derde rang ticktets? Of een lekkere lunch of diner voor of na de voorstelling? Zelfs een ontvangst- en pauze arrangement is een mogelijkheid. Het vervoer per luxe touringcar en het ticket voor de musical zijn alvast inbegrepen. Geef uw wensen door en wij maken graag een offerte op maat!

Meer informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen.​Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in grootste type touringcar;
  • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal. Andere plaatsen buiten de regio tegen meerprijs mogelijk.
  • Tegen een toeslag kunt u Rang 1 of 2 reserveren. Wij adviseren u graag over de beste plaatsen.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
busreis musical aida
busreis musical aida

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Ticket musical AIDA;
  • Parkeerkosten.

Exclusief

  • U kunt uw programma invullen naar wens en uitbreiden met o.a. verzorging (lunch, diner, excursies, entrees etc.). Heeft u geen inspiratie of wensen? Daag ons uit en laat u verrassen! Wij weten de mooiste plekjes voor u te vinden.
busreis musical aida
busreis musical aida
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis musical aida
busreis musical aida

Offerte aanvragen