Groepsreis Rome & Assisi

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreis Rome & Assisi

 
 
 
 

Groepsreis Rome & Assisi

Reis met Brabant Expres Reizen met uw gezelschap naar Rome & Assisi en kies voor vervoer per luxe touringcar (9-daagse reis) of een vliegreis (7-daagse reis).... Lees meer >

 • Programma
 • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Groepsreis Rome & Assisi

Reis met Brabant Expres Reizen met uw gezelschap naar Rome & Assisi en kies voor vervoer per luxe touringcar (9-daagse reis) of een vliegreis (7-daagse reis).
Uw programma:

Dag 1: Heenreis

Vandaag vertrekt uw groep per vliegtuig vanaf een luchthaven in Nederland, België of grensregio in Duitsland. Na aankomst volgt de transfer per touringcar naar uw hotel. We dineren vanavond in het restaurant van het hotel.

Dag 2: Vaticaanstad, Sint Pietersbasiliek & Vaticaanse musea
Na een goed ontbijt bezoeken we vandaag de Sint Pietersbasiliek in Vaticaanstad, de mooiste en grootste basiliek van Rome. Geniet van de pracht en praal van deze bedevaartskerk. U ziet er diverse versieringen en schilderingen en krijgt voldoende tijd om de basiliek en het Sint Pietersplein te bezichtigen. Aansluitend gaan we lunchen in een goed restaurant nabij Vaticaanstad. ’s Middags ontmoeten we onze gids en krijgt u een uitgebreide rondleiding door het Vaticaan museum. Vanavond wordt het diner voor u geserveerd in het restaurant van uw hotel.

Dag 3: Rome & Basiliek van Santa Maria
Nadat we de dag goed zijn begonnen met een lekker ontbijt ontmoeten we onze gids in de lobby van het hotel voor een heerlijke ochtendwandeling langs een aantal bezienswaardigheden in Rome. Onze wandeltour eindigt in een goed restaurant waar de lunch aan u wordt geserveerd. ’s Middags is er mogelijkheid tot het bijwonen van een privé mis in de Basiliek van Santa Maria in Trastevere, de oudste Mariakerk van Rome. De basiliek ligt in Trastevere, ten westen van de Tiber, en vormt samen met het ervoor gelegen plein het centrum van deze oude wijk. Aan het einde van de middag gaan we naar een authentiek restaurant voor een uitstekend diner.

Dag 4: Vaticaanstad, algemene audiëntie Paus en vrije middag
De Paus geeft (bijna) iedere woesdag een catechese tijdens de algemene audiëntie en moeten al vroeg vertrekken na ons ontbijt. De audiëntie start om 10.00 uur ’s ochtends en duurt ca. 1,5 uur. Na de audiëntie op het Sint Pietersplein gaan we naar een restaurant nabij Vaticaanstad voor de lunch. De middag heeft u ter vrije besteding en een ideaal moment om Rome op eigen gelegenheid te verkennen.
Let wel; De audiëntie is op woensdag en kan dus op een andere dag in dit reisprogramma ingepland worden.

Dag 5: Assisi & Sint-Franciscusbasiliek
Vandaag vertrekken we na ons ontbijt naar de bekende bedevaartsplaats Assisi, de stad van de heilige Franciscus. Jaarlijkt trekt Assisi veel bedevaartgangers. We beginnen onze dag in de Sint Franciscusbasiliek waarna u de middag vrij bent in Assisi. Aan het einde van de middag rijden we terug naar Rome waar het diner voor u klaar staat.

Dag 6: Rome
Na het ontbijt ontmoeten we onze gids in het hotel en gaan op pad voor een bezoek aan het wereldberoemde Colloseum en de Keizerlijke Fora, het hart van het Romeinse Rijk. Na dit bezoek gaan we naar de Sint- Jan van Lateranen. Deze aartsbasiliek is een van de zeven pelgrimskerken en de belangrijkste van de 4 pauselijke basilieken in Rome. Hierna genieten we van een heerlijke lunch in een traditioneel restaurant. Na de lunch bezoeken we de catacomben van San Calixtus. Een overblijfsel uit de 2e eeuw waar negen pausen hun laatste rustplaats hebben. Sinds de 4e eeuw beschikt de crypte over een onderaards kerkje en kunnen wij voor u – indien gewenst – een privé mis in een nabij gelegen kerkje verzorgen. Na dit bezoek gaan we naar het hotel voor het diner.

Dag 7: Terugreis
We checken na het ontbijt uit en rijden naar de luchthaven voor de terugreis.

Indien gewenst kunt u deze reis ook als 9-daagse busreis reserveren. Er wordt dan op zowel de heen- als terugreis overnacht in een middenklasse hotel, inclusief ontbijt en diner.

Meer informatie

Informeert u vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.Het programma is een voorstel waarvan wij denken dat het prima bij uw groep en wensen past. U kunt deze reis geheel naar wens aan laten passen. Wilt u de reis graag uitbreiden met een extra activiteit of u wilt juist een activiteit laten vervallen of wijzigen? Neemt u gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per vliegtuig/ luxe touringcar;
 • Indien busreis: service en begeleiding ervaren chauffeur/ reisleider;
 • 6 nachten in een uitstekend hotel in Rome;
 • Indien busreis: 2 nachten in middenklasse hotel op heen- en terugreis inclusief ontbijt en diner;
 • 5x diner in restaurant van uw hotel;
 • 1x diner in traditioneel restaurant in Rome;
 • 4x lunch in Rome;
 • 1x lunch in Assisi;
 • Programma zoals beschreven, inclusief entree.
 • Lokale gidsen (Vaticaan museum, stadswandeling Rome en Colloseum, Fora en Catacomben);
 • Transfer van luchthaven Rome naar hotel (retour);
 • Card voor gratis gebruik openbaar vervoer Rome;
 • 2x privé mis in St. Maria en Catacomben;
 • Reserveringskosten.

Exclusief

 • Toeristenbelasting;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi
groepsreis rome assisi

Offerte aanvragen