Hello Dolly!

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » Hello Dolly!

Prijs vanaf
€ 89,00
p.p.

Met maar liefst vijf verschillende producties en 14 Tony Awards is HELLO, DOLLY! één van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit. HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van... Lees meer >

  • Algemene info
  • Arrangementen

Hello Dolly!

Met maar liefst vijf verschillende producties en 14 Tony Awards is HELLO, DOLLY! één van de populairste en meest gespeelde Broadway musicals ooit.

HELLO, DOLLY! vertelt het komische verhaal van Dolly (Simone Kleinsma), een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te ‘regelen’, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer Horace (Paul de Leeuw / Jorgen Raymann) beseft ze dat deze man ideaal is voor…haarzelf!

De regie van de geheel nieuwe Nederlandse productie wordt verzorgd door de internationaal succesvolle Amerikaanse regisseur Glenn Casale (o.a. Beauty and the Beast). De vertaling van het script wordt gemaakt door Jan Rot (o.a. Jersey Boys) en de choreografie wordt verzorgd door Daan Wijnands, winnaar van de meeste Musical Awards (vijf) voor een Nederlandse theatermaker ooit.

Maak uw keuze uit onderstaande arrangementen.