Brabant Expres Reizen
Al meer dan 80 jaar de specialist voor busreizen en groepsreizen op maat!
Home » Luxemburg Doelgroep


Evenementsoort


Land


Regio


Steden


Vertrekperiode


Luxemburg

Het Groothertogdom Luxemburg (in het Luxemburgs: Groussherzogtum Lëtzebuerg) ligt net als Nederland en België in de Benelux. Luxemburg grenst aan de landen België, Frankrijk en Duitsland en ligt op het kruispunt van de Germaanse en Latijnse culturen.

Het is het enige Groothertogdom ter wereld! Daarnaast is Luxemburg het op één na kleinste land van de Europese lidstaten. Het kleine landje is groot in staalindustrie, de financiële sector en loopt voorop in high-tech industrie en profiteert bovendien van een strategische locatie in het hart van West-Europa. Het heeft meer natuurlijke schoonheid dan je zou verwachten gezien haar grootte. En als één van de drie rijkste landen ter wereld, heeft Luxemburg heeft een zeer hoge levensstandaard. Vanwege de lage belastingen profiteert u ook nog eens van voordeligere prijzen dan in Nederland.
Er is 1 reis beschikbaar
 
Prijs vanaf
€ 135,00 p.p.

3-daagse kerstreis Luxemburg

Diverse data mogelijk o.a. vrijdag 20 december 2019

Al jaren een groot succes in ons programma! Ga met Brabant Expres Reizen naar Luxemburg en laat u verrassen door dit schitterende land op korte afstand van Nederland. Boek snel want vol = vol!...