Musical de Tocht - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » Musical de Tocht - Groepsaanvraag

Musical de Tocht - Groepsaanvraag

‘It giet oan’ zijn de legendarische woorden die iedereen gelijk doet denken aan de Elfstedentocht. In de spectaculaire musical De Tocht wordt het verhaal verteld van vijf vroegere schaatsvrienden, z... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Musical de Tocht - Groepsaanvraag

‘It giet oan’ zijn de legendarische woorden die iedereen gelijk doet denken aan de Elfstedentocht. In de spectaculaire musical De Tocht wordt het verhaal verteld van vijf vroegere schaatsvrienden, zij zijn elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren door ruzie en afgunst. Echter deden ze elkaar in hun jongeren jaren één belofte: als De Tocht nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Er staat voor één van de vrienden meer op het spel dan alleen het kruisje, hij draagt namelijk een groot geheim met zich mee. Is de band van de jeugdvrienden sterk genoeg? Of verliezen zij meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken?

De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, vriendschap en keuzes maken. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

Vanaf oktober 2022 is deze nieuwe Nederlandse musical te zien in het Friso theater, een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden met een ijsvloer van maar liefst 2.000 m2. Het belooft een ervaring te worden om nooit te vergeten!
Programma:
We vertrekken per luxe touringcar vanaf de door u gekozen opstapplaats naar Leeuwaarden. De voorstelling duurt ca. 2 uur en 30 minuten (incl. pauze). Na de voorstelling staat de touringcar voor de deur klaar om u weer naar uw opstapplaats te brengen.

Het programma kan geheel op maat voor uw groep worden samengesteld. Deze reis is ook als meerdaagse reis te reserveren.

Meer informatie

Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
Musical de Tocht

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Zitplaats, diverse rangen mogelijk;
  • Reserveringskosten en servicefee.

Exclusief

  • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
  • Reis- en/of annuleringsverzekering.
Musical de Tocht
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Musical de Tocht

Offerte aanvragen