Musical Lazarus

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals & voorstellingen » Musical Lazarus

Musical Lazarus

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk Popster David Bowie was een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon, een fenomeen in vele gedaanten. Ongrijpbaar en onnavolgbaar. In december 2015 beleefde ... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Musical Lazarus

David Bowie’s laatste, meeslepende meesterwerk
Popster David Bowie was een audiovisuele kunstenaar, een stijlicoon, een fenomeen in vele gedaanten. Ongrijpbaar en onnavolgbaar. In december 2015 beleefde de ongeneeslijk zieke Bowie de première van zijn laatste meesterstuk.

Lazarus.
Lazarus is zijn testament, zijn requiem, zijn muzikale totaalkunstwerk – in januari 2016 overleed hij. Het muziekblad Rolling Stone omschrijft Lazarus als “Wild, fantastical, eye-popping. A surrealistic tour de force.” Vanaf oktober slechts 3 maanden te zien in het DeLaMar Theater. We raden je aan om nu al te boeken.

Samen met Ivo van Hove
Lazarus is jouw kans om de scheppende kracht van deze fascinerende artiest te zien, te horen en te voelen. Bowie creëerde het stuk samen met Ivo van Hove. Van Hove, regisseur en directeur van Internationaal Theater Amsterdam, maakte over de wereld gelauwerde voostellingen met topacteurs als Jude Law en Bryan Cranston.

Alter ego
In Lazarus ontmoeten we Bowie’s alter ego, Thomas Newton, die ons meeneemt door zijn leven, dromen en obsessies. Een reis die wordt omlijst door hits als ‘Absolute Beginners’, ‘Changes’, ‘Heroes’ en ‘This is not America’. Ook hoor je het nummer Lazarus, dat op Bowie’s allerlaatste album Blackstar is uitgebracht. Gijs Naber, Gouden Kalf winnaar en bekend van o.a. Penoza, vertolkt de felbegeerde rol van Thomas Newton. De complete cast wordt binnenkort bekend gemaakt.

Dit zag je nog nooit
Lazarus is must see theater. Een mysterieuze, meeslepende en emotionele rollercoaster. Anders dan alles wat je ooit zag. Vanaf 3 oktober 2019 slechts drie maanden te zien in Nederland, exclusief in het Amsterdamse DeLaMar Theater. Alle hits van Bowie worden net als het origineel in het Engels gezongen.
Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het DeLaMar Theater.

De avondvoorstelling begint om 20.00 uur.
De aangeboden zondagmiddag voorstellingen beginnen om 15.30 uur.

En speelt in de Wim Sonneveld zaal.

Na de voorstelling verwachten wij u z.s.m. terug bij onze touringcar voor de terugreis naar de opstapplaatsen.

Meer informatie

Minimum aantal deelnemers: 30.

Brabant Expres Reizen biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Wij streven ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor u zo minimaal mogelijk is en er dus meer tijd is op de bestemming. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan wordt er een alternatieve opstapplaats aangeboden danwel een andere bestemming. Mocht dit het geval zijn wordt u altijd telefonisch of per e-mail benaderd door ons.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uw chauffeur/ reisleider zal u informeren over de route, vertrek-, aankomsttijden en is uw aanspreekpunt tijdens de reis.
Lazarus de musical

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Eersterangs ticket Lazarus
  • Begeleiding van onze ervaren chauffeur/reisleider

Exclusief

  • Eenmalig reserveringskosten à € 5,00 per boeking
  • Overige persoonlijke uitgaven
Lazarus de musical
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Lazarus de musical