Musical Pretty Woman - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » Musical Pretty Woman - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 98,50
p.p.

Musical Pretty Woman - Groepsaanvraag

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts e... Lees meer >

  • Programma
  • In-/exclusief

Er is geen algemene locatie informatie beschikbaar.

Prijs vanaf
€ 98,50
p.p.

Musical Pretty Woman - Groepsaanvraag

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor. Leun achterover, ontspan en laat je meenemen naar de wereld van Vivian en Edward terwijl zij de hoogte- en dieptepunten van de liefde ontdekken in de stad vol dromen. Met de Grammy-award bekroonde muziek van Bryan Adams en Jim Vallance. Boek nu alvast je tickets en word weer verliefd op Pretty Woman. Vanaf september 2023 te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

OVER PRETTY WOMAN
De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Maar hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…
Uw programma:
Er zijn diverse mogelijkheden! Wilt u een matinée of een avondvoorstelling? Wilt u eerste, tweede of derde rang ticktets? Of een lekkere lunch of diner voor of na de voorstelling? Zelfs een ontvangst- en pauze arrangement is een mogelijkheid. Het vervoer per luxe touringcar en het ticket voor de musical zijn alvast inbegrepen. Geef uw wensen door en wij maken graag een offerte op maat!

Meer informatie

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen.​Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in grootste type touringcar;
  • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal. Andere plaatsen buiten de regio tegen meerprijs mogelijk.
  • Tegen een toeslag kunt u Rang 1 of 2 reserveren. Wij adviseren u graag over de beste plaatsen.
Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
busreis Musical Pretty Woman

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Ticket musical Pretty Woman;
  • Parkeerkosten.

Exclusief

  • U kunt uw programma invullen naar wens en uitbreiden met o.a. verzorging (lunch, diner, excursies, entrees etc.). Heeft u geen inspiratie of wensen? Daag ons uit en laat u verrassen! Wij weten de mooiste plekjes voor u te vinden.
busreis Musical Pretty Woman
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis Musical Pretty Woman

Offerte aanvragen