Rotterdampas Dagtocht Beeld en Geluid

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Beeld en Geluid

Prijs vanaf
€ 50,00
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Beeld en Geluid

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we deze winter een (halve) dagtocht naar het Beeld en Geluid Museum. Deze reis is inclusief vervoer en entree. Een rondleiding is niet inbegrepen. Voor de optima... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Media Parkboulevard 1

1217 WE

Hilversum, Nederland

Klik hier voor de website

Het Nederlands Instituurt voor Beeld en Geluid is een toonaangevende instituut voor media. Een inspirerende, creatieve en toegankelijke informatiebron voor professionals en particulieren. Het is een van de grootste (beeld) archieven ter wereld en er wordt diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, gifjes, websites en objecten bewaard.


Prijs vanaf
€ 50,00
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Beeld en Geluid

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we deze winter een (halve) dagtocht naar het Beeld en Geluid Museum. Deze reis is inclusief vervoer en entree. Een rondleiding is niet inbegrepen. Voor de optimale beleving van dit museum dient u affiniteit met smart phones en tablets!

Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas 50% korting op deze dagtocht. Niet pashouders betalen € 50,00 per persoon, een pashouder gaat mee voor € 25,00 per persoon; dit is exclusief reserveringskosten (eenmalig € 2,50 per online reservering of € 5,00 eenmalig bij een telefonische boeking).
Maar inclusief de entree van het Beeld en Geluid Museum.
Via een opstaproute rijden we rechtstreeks naar Hilversum waar we omstreeks 11.00 uur arriveren.
De entree is inbegrepen, u kunt zelf op eigen gelegenheid het museum bezoeken.
LET OP! U dient affiniteit te hebben of goed om kunnen gaan met smart phones en tablets, anders adviseren wij u om deze reis niet te boeken. Voor de optimale beleving van dit musuem is dit een vereiste.

Omstreeks 15.30 uur vertrekken we weer retour naar uw opstapplaats.

Meer informatie

Bij uw boeking worden eenmalig reserveringskosten doorberekend. Telefonisch bedraagt dat eenmalig € 5,00 per boeking en indien u uw boeking via deze website maakt, bedraagt dat € 2,50 per boeking.

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Beeld en Geluid Museum
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.