Rotterdampas Dagtocht Paleis het Loo

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Paleis het Loo

Prijs vanaf
€ 40,00
p.p.
 
 
 
 

Rotterdampas Dagtocht Paleis het Loo

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we dit voorjaar een dagtocht naar Paleis het Loo. Indien de maatregelen rondom Covid-19 het toelaten, reizen we in april en mei 2021 af naar de tuinen en de sta... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Paleis Het Loo

Koninklijk Park 1

7315 JA

Apeldoorn, Nederland

Klik hier voor de website

Het paleispark maakt deel uit van Kroondomein Het Loo. Dit wandelpark is het hele jaar geopend. Het park is 650 hectare groot en ligt tegen Paleis Het Loo aan en rondom slot Het Oude Loo.


Prijs vanaf
€ 40,00
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Paleis het Loo

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we dit voorjaar een dagtocht naar Paleis het Loo.
Indien de maatregelen rondom Covid-19 het toelaten, reizen we in april en mei 2021 af naar de tuinen en de stallen van Paleis het Loo! In de middag rijden we via een mooie route over de Veluwe terug naar de opstapplaatsen.

Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 15,00 korting op deze dagtocht. Niet pashouders betalen € 40,00 per persoon, een pashouder gaat mee voor € 25,00 per persoon; dit is exclusief reserveringskosten (eenmalig € 2,50 per online reservering of € 5,00 eenmalig bij een telefonische boeking).
Via een opstaproute rijden we rechtstreeks naar Paleis het Loo waar we omstreeks 10.45-11.00 uur arriveren. Het paleis zelf is gesloten voor publiek, vanwege onderhoudswerkzaamheden. O.b.v. een gids bezoekt u wel de tuinen en de stallen van Paleis het Loo. Vervolgens heeft u zelf nog tijd om op eigen gelegenheid de tuinen en de stallen te bezichtigen. In de middag maken we nog een rondrit over de Veluwe om vervolgens omstreeks 17.00 uur retour naar de opstapplaatsen te rijden.

Meer informatie

Bij uw boeking worden eenmalig reserveringskosten doorberekend. Telefonisch bedraagt dat eenmalig € 5,00 per boeking en indien u uw boeking via deze website maakt, bedraagt dat € 2,50 per boeking.
Paleis het Loo
Paleis het Loo tuinen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Entree tuinen en stallen Paleis het Loo
  • Rondleiding o.b.v. gids
Paleis het Loo
Paleis het Loo tuinen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Paleis het Loo
Paleis het Loo tuinen