Rotterdampas Dagtocht Spoorwegmuseum

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Spoorwegmuseum

Prijs vanaf
€ 45,00
p.p.
 
 
 
 

Rotterdampas Dagtocht Spoorwegmuseum

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we deze winter een dagtocht naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 20,... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Spoorwegmuseum

Maliebaanstation 16

3581 XW

Utrecht, Nederland

Klik hier voor de website

Kom en ontdek het Spoorwegmuseum. Bewonder mooie, historische treinen en verken de verschillende onderdelen van het museum.

In het museum begint de ontdekking  op een bijzondere manier, want via een lift daal je 150 meter!
Hier stap je uit en ben letterlijk in een wereld vol stoom en roet van de 19e eeuw. Maak kennis met het theater van de luxe Oriënt Expres en laat u meeslepen met de flamboyante karakters die verbonden zijn aan de Oriënt Expres. De Oriënt Expres is ontstaan rond het begin van de 19e eeuw. Het was alleen betaalbaar, voor de allerrijkste! Een wereld vol luxe. Vanaf Parijs reed de Oriënt Expres naar vele Europese steden en naar de Poort van Azië.
 
Vervolgens zien we eerste stoomlocomotief van Nederland: de Arend! Op het rijk versierde perron van station Eenhonderd Roe, wacht hij blinkend tot hij zijn eerste rit mag maken.


Prijs vanaf
€ 45,00
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Spoorwegmuseum

Speciaal voor de Rotterdampashouders organiseren we deze winter een dagtocht naar het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Brabant Expres Reizen geeft Rotterdampashouders in samenwerking met de Rotterdampas € 20,00 korting op deze dagtocht. Niet pashouders betalen € 45,00 per persoon, een pashouder gaat mee voor € 25,00 per persoon; dit is inclusief entree tot het Spoorwegmuseum en exclusief reserveringskosten (eenmalig € 2,50 per online reservering of € 5,00 eenmalig bij een telefonische boeking).
Via een opstaproute rijden we rechtstreeks naar Utrecht waar we omstreeks 10.30 uur arriveren.
Onze chauffeur begeleidt u naar het Spoorwegmuseum dat u op eigen gelegenheid kunt bezoeken. U bepaalt zelf hoe lang u in het museum verblijft. Het museum ligt tegen het Centrum van Utrecht aan, dus u heeft ook nog de mogelijkheid om het centrum van Utrecht te verkennen.

Omstreeks 17.15 uur rijden we terug naar de opstapplaatsen.

Meer informatie

Bij uw boeking worden eenmalig reserveringskosten doorberekend. Telefonisch bedraagt dat eenmalig € 5,00 per boeking en indien u uw boeking via deze website maakt, bedraagt dat € 2,50 per boeking.

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Entree Spoorwegmuseum

Exclusief

  • Overige uitgaven
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.