Soldaat van Oranje Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Musicals » Soldaat van Oranje Groepsaanvraag » Soldaat van Oranje

Prijs vanaf
€ 79,00
p.p.
 
 
 

Soldaat van Oranje

Op 28 december 2013 werd Soldaat van Oranje - De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. De voorstelling is nú t/m januari 2017 te zien in de TheaterHangaar op voorm... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief

Theater Hangaar

1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75

2223 LA

Katwijk, Nederland

Klik hier voor de website

Laat je verrassen en inspireren en bezoek dus vandaag nog de TheaterHangaar voor Soldaat van Oranje - De Musical, de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Op 20 oktober 2010 werd de TheaterHangaar, een tot theater omgebouwde vliegtuighangar op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk geopend. Het theater werd speciaal omgebouwd voor de musical Soldaat van Oranje.

Het bijzondere aan het theater is dat het publiek op een draaischijf zit en zo de voorstelling volgt, bedacht door theaterproducent Robin de Levita. Het decor is rondom de tribune gebouwd en bijna alle scenes hebben een eigen set. In dit geval is zelfs de landingsbaan van het vliegveld nog onderdeel van het decor.


Prijs vanaf
€ 79,00
p.p.

Soldaat van Oranje Groepsaanvraag

Op 28 december 2013 werd Soldaat van Oranje - De Musical de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. De voorstelling is nú t/m januari 2017 te zien in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk.

De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelfhoff Roelfzema.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelfhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan ongeveer 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staan op scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken... Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand.

De voorstelling speelt zich af in een 360 graden draaiende zaal in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg, in Katwijk bij Leiden. De theaterzaal draait van decor naar decor, begeleid door enorme projecties. Alle scènes hebben zo hun eigen set: de studentensociëteit Minerva, het Kurhaus en zelfs een echte zee, waar de Engelandvaarders via het strand ontsnappen en waar ze hun beroemde landingen maken. Ook de landingsbaan van het vliegveld is onderdeel van het decor.

Soldaat van Oranje - De Musical ging op 30 oktober 2010, in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Beatrix, in première in het grootste theaterdecor ooit gebouwd. Vanaf het begin speelt Soldaat van Oranje – De Musical elke voorstelling voor een uitverkochte zaal. Deze musical mág u niet missen!
Er zijn diverse mogelijkheden!
Wilt u een matinée of een avondvoorstelling?
Wilt u een diner voor de voorstelling ter plaatse of onderweg?
Geef uw wensen door en wij maken graag een offerte op maat!

Meer informatie

De prijs voor dit arrangement wordt bepaald door:
  • grootte van uw gezelschap;
  • gewenste reisdatum;
  • uw opstapplaats(en);
  • gewenste rang in het theater.
Bij meer dan 50 personen op een doordeweekse reisdatum vanaf 1 opstapplaats in West-Brabant kunt u geheel vrijblijvend uitgaan van een vanaf prijs van ongeveer € 79,00 per persoon o.b.v. 2e rang (deze prijs is geheel vrijblijvend).
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje

Offerte aanvragen