Soldaat van Oranje - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » KBO Reizen » Soldaat van Oranje - Groepsaanvraag

Prijs vanaf
€ 90,00
p.p.
 
 
 

Soldaat van Oranje - Groepsaanvraag

Soldaat van Oranje – De Musical is inmiddels de langstlopende Nederlandstalige musical met de meeste bezoekersaantallen ooit! De musical wordt getoond in de spectaculaire 360 graden draaiende theaterzaal ... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief

Theater Hangaar

1e Mientlaan/Wassenaarseweg 75

2223 LA

Katwijk, Nederland

Klik hier voor de website

Laat je verrassen en inspireren en bezoek vandaag nog de TheaterHangaar voor Soldaat van Oranje - De Musical, de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis.

Op 20 oktober 2010 werd de TheaterHangaar, een tot theater omgebouwde vliegtuighangar op voormalig militair vliegveld Valkenburg in Katwijk, geopend. Het theater werd speciaal omgebouwd voor de musical Soldaat van Oranje.

Het bijzondere aan het theater is dat het publiek op een draaischijf zit en zo de voorstelling volgt, bedacht door theaterproducent Robin de Levita. Het decor is rondom de tribune gebouwd en bijna alle scenes hebben een eigen set. In dit geval is zelfs de landingsbaan van het vliegveld nog onderdeel van het decor.


Prijs vanaf
€ 90,00
p.p.

Soldaat van Oranje - Groepsaanvraag

Soldaat van Oranje – De Musical is inmiddels de langstlopende Nederlandstalige musical met de meeste bezoekersaantallen ooit! De musical wordt getoond in de spectaculaire 360 graden draaiende theaterzaal in de TheaterHangaar op voormalig vliegveld Valkenburg in Katwijk.

Het waargebeurde verhaal gaat over één van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema. Hij leidt een onbezorgd studentenleven op het moment dat de Duitsers in 1940 Nederland binnen vallen. Erik en zijn vrienden realiseren zich dat niets meer vanzelfsprekend is. De oorlog zet alles op zijn kop, iedereen moet zijn eigen keuzes maken. Gaan ze vechten voor Vrijheid, Volk en Vaderland, steken ze hun kop in het zand of kiezen ze bewust voor de vijand?

Erik smokkelt zendapparatuur van Engeland mee naar Nederland en als piloot van de Engelse luchtmacht wordt hij betrokken bij bombardementen op Duitsland. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt al in de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding voor zijn verzetswerk.
Uw programma bij een matineevoorstelling (aanvang 14.00 uur):
We vertrekken in de ochtend of aan het begin van de middag per luxe touringcar vanaf de door u gekozen opstapplaats naar het TheaterHangaar in Katwijk. De voorstelling duurt 3,5 uur inclusief pauze. Na de voorstelling staat de touringcar voor de deur klaar om u weer naar uw opstapplaats te brengen.

Uw programma bij een avondvoorstelling (aanvang 20.00 uur):
We vertrekken aan het einde van de middag of begin van de avond per luxe touringcar vanaf de door u gekozen opstapplaats naar het TheaterHangaar in Katwijk. De voorstelling duurt 3,5 uur inclusief pauze. Na de voorstelling staat de touringcar voor de deur klaar om u weer naar uw opstapplaats te brengen.

Meer informatie

Deze dagtocht is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.
Deze dagtocht is niet geheel rolstoelvriendelijk. Op basis van beschikbaarheid zijn er rolstoelplaatsen in de TheaterHangaar beschikbaar.

Algemene voorwaarden met betrekking tot de vanaf prijzen:
 • Alle prijzen zijn inclusief vervoer op basis van volle bezetting in de touringcar.
 • Reisdatum in het laagseizoen.
 • Één vertrekadres in de regio Breda, Dordrecht en Roosendaal.

Bovengenoemd programma is een voorbeeldreis. U kunt de dagtocht uiteraard geheel naar eigen wens en inzicht samenstellen. Of laat u deskundig door ons adviseren, wij zijn u graag van dienst!
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • 1e-rang zitplaatsen.

Exclusief

 • Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, pauze-arrangement, lunch en/of diner kunnen tegen meerkosten worden gereserveerd;
 • Overige verzorging, consumpties (tenzij anders vermeld), persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Niet genoemde entreegelden.
* De bar is tegen betaling.
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje
busreis Soldaat van Oranje

Offerte aanvragen