U-pas China Light Festival

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » U-pas » U-pas China Light Festival

Prijs vanaf
€ 40,00
p.p.
 

U-pas China Light Festival

Het magische China Light Festival komt terug deze winter… En hoe! Bewonder in de periode van 21 december 2019 t/m 29 februari 2020 het totaal vernieuwde lichtspektakel China Light Festival in Ouwehands D... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Ouwehands Dierenpark

Grebbeweg 111

3911 AV

Rhenen, Nederland

Sta neus aan neus met de ijsbeertweeling, bespied de unieke witte leeuwen vanuit een spannende uitkijkpost en wandel onder de slingerende orang oetans door. Bezoek de spectaculaire zeeleeuwenshow, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle. Nieuw is Expeditie Berenbos! Hier beleef je een bijzondere ervaring rondom de bruine beren en wolven. Ga door het spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en ontdek daar alles over de beer. Vervolg de expeditie, bewonder de sterrenhemel en ga op avontuur in Het Berenbos. Expeditie Berenbos, ontdek de wereld van de beer! Wil jij de reuzenpanda’s ook zien? In september 2016 verhuizen er 2 reuzenpanda's van 3 jaar oud uit China naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen. De reuzenpanda is een zwaar bedreigde diersoort en komt alleen in China in het wild voor. De laatste telling toonde aan dat er nog ongeveer 1.850 reuzenpanda’s in het wild leven. Met de komst van de reuzenpanda’s committeert Ouwehands Dierenpark zich aan een uitgebreid natuurbeschermingsproject.


Prijs vanaf
€ 40,00
p.p.

U-pas China Light Festival

Het magische China Light Festival komt terug deze winter… En hoe! Bewonder in de periode van 21 december 2019 t/m 29 februari 2020 het totaal vernieuwde lichtspektakel China Light Festival in Ouwehands Dierenpark. Metershoge lichtkunstwerken toveren het dierenpark om tot een magisch lichtfestival voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de handgemaakte lichtobjecten van Chinese kunstenaars. Geniet daarnaast van Chinees live-entertainment en een nieuwe wintershow.

Heeft u een U-pas dan kunt u deze reis reserveren met een korting van maar liefst € 10,00. De korting is maar eenmalig, elk pasnummer kan maar één keer deze korting verkrijgen.
Programma
We vertrekken om 16.00 uur vanuit Utrecht en rijden vervolgens richting Rhenen.
Hier arriveren we omstreeks 17.00 uur en begeleidt onze chauffeur u naar de entree van Ouwehands Dierenpark.
Om 21.30 uur vertrekken we retour naar Utrecht, waar we naar verwachting omstreeks 22.30 uur arriveren.
U-pas busreis Ouwehands dierenpark
U-pas busreis Ouwehands dierenpark

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar;
  • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
  • Entree Ouwehands Dierenpark.
U-pas busreis Ouwehands dierenpark
U-pas busreis Ouwehands dierenpark
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
U-pas busreis Ouwehands dierenpark
U-pas busreis Ouwehands dierenpark