U-pas dagtocht Amsterdam

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » U-pas » U-pas dagtocht Amsterdam

Prijs vanaf
€ 17,50
p.p.

U-pas dagtocht Amsterdam

Speciaal voor de U-pas houders een dagje uit naar Amsterdam. Een leuk dagje weg naar een stad met mooie en interessante bezienswaardigheden. Bekijk het Rijksmuseum, loop over de Jordaan of geniet in het Vond... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Amsterdam

11012 N

Amsterdam, Nederland

Klik hier voor de website

De hoofdstad van Nederland is een super leuke bestemming voor een dagje weg! De stad is beroemd om zijn mooie grachten en prachtige herenhuizen uit de 17e eeuw. Amsterdam is een wereldstad waarin u zich zeker niet zult vervelen. De highlights van de stad zijn onder andere het Damrak, het Anne Frank Huis, het Van Goghmuseum, het Rijksmuseum, de stadswijk de Jordaan en ook de beroemde wallen. Maar ook een excursie naar Amsterdam arena, Science Centre Nemo of ‘Het huis van de toekomst' (genaamd ‘Living tomorrow’) is mogelijk. Wat ook altijd leuk is, is een bezoek aan The Amsterdam Dungeon, een leuke en griezelige ervaring met professionele acteurs. Ook al is het gebaseerd op historische feiten, het is zeker geen stoffig museum. Een bezoek aan Amsterdam is uiteindelijk niet compleet zonder een rondvaart door de grachten van de stad. De schipper kan u meenemen langs de Munttoren, de prachtige Zuiderkerk, de Brouwersgracht en de Herengracht met haar imposante patriciërshuizen. Uiteindelijk kunt u via de Oude Stad teruggevaren naar het Rokin.


Prijs vanaf
€ 17,50
p.p.

U-pas dagtocht Amsterdam

Speciaal voor de U-pas houders een dagje uit naar Amsterdam.

Een leuk dagje weg naar een stad met mooie en interessante bezienswaardigheden. Bekijk het Rijksmuseum, loop over de Jordaan of geniet in het Vondelpark.

Heeft u een U-pas? Dan kunt u deze reis reserveren met een korting van € 5,00. De korting is eenmalig, elk pasnummer kan maar één keer deze korting verkrijgen. Uiteraard kunt u het restbedrag uit uw U-pas tegoed betalen. Heeft nu niet meer voldoende tegoed? Dan betaalt u de rest bij met iDEAL.

Vul in stap 2 van het boekingsproces uw U-pas nummer en pincode in en u ontvangt € 5,00 korting.
Vanuit Utrecht rijden we naar Amsterdam.

Hier arriveren we omstreeks 10.30 uur nabij het Centraal Station op de Ruijterkade.
Vanaf de Ruijterkade loopt u zo het centrum van Amsterdam in.

Om 16.30 uur vertrekken we retour naar Utrecht waar we omstreeks 17.30 uur weer arriveren.

Meer informatie

Bij onvoldoende deelname behouden wij het recht om deze reis te annuleren. U wordt tijdig op de hoogte gesteld indien dit het geval is.
U-pas dagtocht Amsterdam

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Per hoofdboeker 1 plattegrondje van Amsterdam

Exclusief

  • Persoonlijke uitgaven ter plaatse
U-pas dagtocht Amsterdam
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
U-pas dagtocht Amsterdam