5-daagse busreis Kastelen en Tuinen | Verenigd Koninkrijk - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » 5-daagse busreis Kastelen en Tuinen | Verenigd Koninkrijk - Groepsaanvraag » 5-daagse busreis Kastelen en Tuinen | Verenigd Koninkrijk

Prijs vanaf
€ 429,00
p.p.
 
 
 
 

5-daagse busreis Kastelen en Tuinen | Verenigd Koninkrijk

Kastelen vertellen de geschiedenis over Groot-Brittannië en daar zijn de Britten trots op. Maar ook de bijzondere tuinen van Engeland zijn bekend bij liefhebbers over de hele wereld. Samen met uw groep en ... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • Hotel
 • In-/exclusief

Londen

EC1A 1A

Londen, Engeland

Klik hier voor de website

Het is geen wonder dat Londen één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld is. De hoofdstad van Groot-Brittannië is een levendige stad vol kunst en entertainment. U kunt Londen eindeloos verkennen zonder dat het gaat vervelen. Er blijven unieke dingen te zien en te doen. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, ontdek de geheimen van the Tower of London en bezoek de imposante en spectaculaire St. Paul’s Cathedral. Langs de rivier de Thames staat de London Eye, Europa's grootste reuzenrad. Met individuele glazen capsules geniet u van de de meest spectaculaire uitzichten van de stad tijdens een ritje van 30 minuten.

Houdt u van shoppen? Dan kunt u uw ogen uitkijken in Oxford Street en in warenhuis Harrods met maar liefst 7 verdiepingen en 330 afdelingen. Al meer dan 160 jaar is Harrods een luxe winkelbestemming voor exclusieve collecties en uitstekende service. Na afloop kunt u zich van alle drukte terugtrekken in het bekende Hyde Park.

Tips: Buckingham Palace, Tower of London en Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus en Trafalgar Square en Hyde Park en Covent Garden.


Canterbury

Canterbury, Engeland

Klik hier voor de website

Op slechts 30 minuten van de Folkestone en Dover ligt Canterbury. Dit is een prachtige stad die helemaal terug gaat naar de middeleeuwen. Canterbury ligt in het zuidoosten van Engeland en trekt al eeuwen bezoekers vanuit de hele wereld. De bekendste trekpleister is de Kathedraal waarvan de charme nog steeds goed bewaard is gebleven. Ook zijn er een aantal tuinen die hier bezocht kunnen worden zoals de Dane John Gardens. Het oude centrum van Canterbury is goed bewaard gebleven met leuke vakwerkhuisjes en gezellige straatjes. 


Leeds Castle

Maidstone, Engeland

Klik hier voor de website

Leeds Castle is een waterburcht vlakbij Maidstone in graafschap Kent. Het kasteel is genoemd naar het dorpje Leeds dat bij het kasteel ligt en heeft niets te maken met de 300 kilometer noordelijker gelegen stad Leeds. Leeds castle werd al beschreven door Willem de Veroveraar en werd het eeuwen geleden gebruikt als fort voor de Noormannen en meerdere royals en edelen. 


Prijs vanaf
€ 429,00
p.p.

5-daagse busreis Kastelen en Tuinen | Verenigd Koninkrijk - Groepsaanvraag

Kastelen vertellen de geschiedenis over Groot-Brittannië en daar zijn de Britten trots op. Maar ook de bijzondere tuinen van Engeland zijn bekend bij liefhebbers over de hele wereld. Samen met uw groep en Brabant Expres Reizen bezoeken we de mooiste kastelen en tuinen van Engeland.
Dag 1: Overtocht Calais-Dover- Canterbury
Na de opstapplaatsen vertrekken we naar Calais, voor de overtocht naar Dover. We hopen op een kalme zee, waarbij we een rustige tocht over het Kanaal hebben. Aangekomen in Dover gaan we in de middag naar Canterbury. Daar bezoeken we Dane John Gardens, waar we een prachtig uitzicht hebben vanaf de historische heuvel. Omringd door de stadsmuren en een lindenbomenlaan kom je in een oase van rust terecht. In 1999 compleet gerenoveerd. Geniet van al het groen in de Westgate Gardens en van de mooie Greyfriars Chapel. Na het bezoek gaan we naar ons hotel, waar we onze kamer toegewezen krijgen en van het diner genieten.

Dag 2: Leeds Castle-Godinton Gardens
Na het ontbijt gaan we naar Leeds en bezoeken Leeds Castle. Een impossant kasteel met een grote gracht en een park met tuinen welke 500 hectaren groot is. Het staat bekend als het allermooiste kasteel in de wereld. Het kasteel werd gebouwd door familie van Willem de Veroveraar. Er is zoveel te zien dat je hier wel een hele dag kan vertoeven. Een echte Engelse tuin met een doolhof, een vogelpark, een wijngaard en zelfs wild is er te vinden. Na deze geweldige belevenis gaan we naar Godinton Gardens. Deze tuin is omgeven door een taxus haag en is 5 hectaren groot met kastanjes en eiken. Er is een rozentuin, Italiaanse tuin en wilde tuin. Waterpartijen uit vervlogen tijden. Vanaf de Portland Stone ballustrade bij de vijver geniet je van een mooi uitzicht op de Stour Valley. Na deze mooie dag gaan we weer naar ons overnachtingshotel, waar we eerst het diner nuttigen en daarna vast goed kunnen slapen vanwege de buitenlucht.

Dag 3: Royal Tunbridge Wells-Penshurst Place & Gardens-Hever Castle
Na ons ontbijt gaan we vandaag naar The Royal Tunbridge Wells. Je waant je in een oude film als je hier loopt. Een straat met aan allebei de kanten imposante zuilen met indrukwekkende panden. Je wandelt hier langs iepen, die voor voldoende schaduw zorgen als de zon hoog aan de hemel staat. Bewonder de gespecialiseerde winkels, galeries of geniet op een van de vele terrassen. Hierna gaan we naar Penshurst Place & Gardens. Het omvat een 14e eeuws landhuis met groene tuinen en parken. Ooit in het bezit geweest van koning Henri VIII. De tuinen zijn de oudste die in particulier bezit zijn en tot de prachtigste tuinen in Engeland behoren. Elk jaargetijde geeft een diversiteit aan bloemen en planten. Onze tocht gaat verder naar Hever Castle. Hier staat het ouderlijke huis van Anne Boleyn. Een burcht met kantelen waarin kamers zijn met warme tapijten, meubels en oud antiek. Rondom liggen de tuinen die in elk seizoen een geweldig aanblik geven. Goed onderhouden tuinen met indrukwekkende beeldhouwwerken. Ontspan bij het meer met het mooie uitzicht op de watervallen en fonteinen. Snuif de geur in van de vele rozen in de Engelse Rose Garden. In de namiddag gaan we terug naar ons overnachtingshotel voor het diner en overnachting.

Dag 4: Excursie Londen- Sightseeing tour Londen-Cruise Westminster-Tower
Na een goede nachtrust en smakelijk ontbijt maken we een excursie naar Londen. We rijden met onze bus langs vele bezienswaardigheden en krijgen een goede indruk van Londen met zijn typische rode dubbeldekbussen, de Theems, Londen Eye en de herkenbare Big Ben. We maken de Westminster Cruise met boten welke panoramische ramen hebben en waardoor je een prachtig uitzicht hebt. Bij mooi weer kan je plaats nemen op het open dek en de zon op je gezicht voelen. Door de uitleg krijgen we een hoop wetenswaardigheden over Londen te horen. Hierna volgt een bezoek naar de Tower of Londen, gelegen aan de Theems en omvat vele historische gebouwen. Het is een fort, gevangenis en paleis geweest. Het staat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier worden de bekende kroonjuwelen bewaard en hier is ook de plek waar Anna Boleyn in 1536 in de Tower Green werd onthoofd.. Maak gebruik van de gratis rondleiding met een typische “Beefeater”. In de White Tower heb je een tentoonstelling met de Koninklijke wapenuitrusting. De Tower kent vele historische gebeurtenissen en dompel je in die lang vervlogen tijd. Na al die vele indrukken gaan we terug naar ons hotel voor het diner en overnachting.

Dag 5: Overtocht Dover-Calais
Tijd om weer te vertrekken. We ontbijten in ons hotel en stappen in de bus om de overtocht te maken van Dover naar Calais. Met een hoop indrukken keren we huiswaarts en hebben inderdaad de kunnen constateren, dat de kastelen en tuinen van Engeland een ongekend indrukwekkende belevenis zijn.

Meer informatie

U kunt uw programma invullen naar wens en uitbreiden met o.a. verzorging (lunch, diner, excursies, entrees etc.). Heeft u geen inspiratie of wensen? Daag ons uit en laat u verrassen! Wij weten de mooiste plekjes voor u te vinden.​

Deze busreis is gebaseerd op een deelname van min. 50 deelnemers. Heeft u meer of minder dan 50 deelnemers? Neem dan contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Op basis van uw wensen doen wij u graag een voorstel!
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland

Middenklasse hotel Engeland (***)

Aantal sterren: 3
, Engeland


Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar*, TV/DVD, toilet en airco;
 • Service en begeleiding van ervaren chauffeur/ tevens reisleider;
 • 4 nachten in een uitstekend middenklasse hotel;
 • 4 x ontbijt en diner in het hotel;
 • Entree Godinton Gardens;
 • Cruise op de rivier de Theems (enkele reis van Westminster naar Londen Tower).
 • Verzorgings- en verblijfskosten chauffeur/reisleider.

Exclusief

 • Overige verzorging, niet genoemde entreegelden, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Toeristenbelasting (indien van toepassing).
* De bar is tegen betaling.
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland
busreis tuinen en kastelen Engeland

Offerte aanvragen