Busreis Londen | Verenigd Koninkrijk - Groepsaanvraag

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Groepsreizen op maat » Busreis Londen | Verenigd Koninkrijk - Groepsaanvraag » Busreis Londen | Verenigd Koninkrijk

Prijs vanaf
€ 89,00
p.p.
 
 
 
 

Busreis Londen | Verenigd Koninkrijk

Hello London! Wat is dit toch een fijne stad voor een stedenreis. Ontdek met Brabant Expres Reizen de stad Londen met uw eigen groep. U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, ho... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • Hotel
 • In-/exclusief

Londen

EC1A 1A

Londen, Engeland

Klik hier voor de website

Het is geen wonder dat Londen één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in de wereld is. De hoofdstad van Groot-Brittannië is een levendige stad vol kunst en entertainment. U kunt Londen eindeloos verkennen zonder dat het gaat vervelen. Er blijven unieke dingen te zien en te doen. Bekijk de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace, ontdek de geheimen van the Tower of London en bezoek de imposante en spectaculaire St. Paul’s Cathedral. Langs de rivier de Thames staat de London Eye, Europa's grootste reuzenrad. Met individuele glazen capsules geniet u van de de meest spectaculaire uitzichten van de stad tijdens een ritje van 30 minuten.

Houdt u van shoppen? Dan kunt u uw ogen uitkijken in Oxford Street en in warenhuis Harrods met maar liefst 7 verdiepingen en 330 afdelingen. Al meer dan 160 jaar is Harrods een luxe winkelbestemming voor exclusieve collecties en uitstekende service. Na afloop kunt u zich van alle drukte terugtrekken in het bekende Hyde Park.

Tips: Buckingham Palace, Tower of London en Tower Bridge, Big Ben, Piccadilly Circus en Trafalgar Square en Hyde Park en Covent Garden.


Prijs vanaf
€ 89,00
p.p.

Busreis Londen | Verenigd Koninkrijk - Groepsaanvraag

Hello London! Wat is dit toch een fijne stad voor een stedenreis. Ontdek met Brabant Expres Reizen de stad Londen met uw eigen groep.

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw groepsreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op maat! Boek uw busreis naar Londen bij Brabant Expres Reizen en ga zorgeloos op reis.
We kunnen d.m.v. een dagreis of nachtreis naar Engeland rijden. U heeft bij een meerdaagse busreis in ieder geval genoeg tijd om van de stad te genieten. Heeft u minder tijd om de stad te bezoeken? Geen probleem! U kunt deze reis ook als een dagje uit boeken.

Onderstaand programma is slechts een voorstel. U kunt uw programma geheel naar wens samenstellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voorbeeldprogramma:

Dag 1: Heenreis & programma op maat
U vertrekt 's ochtends vroeg met uw gezelschap op een door u te bepalen locatie waarna we richting Engeland vertrekken. Onderweg maken we een stop voor een hapje en/of drankje (niet inbegrepen). We rijden direct naar het hotel waar we onze bagage stallen. Sommige hotels beschikken over een gratis shuttle service zodat iedereen op eigen gelegenheid terug naar het hotel kan reizen en inchecken.

Dag 2: Programma op maat
Wij vullen graag in overleg met u het programma voor uw reisgezelschap in, de reis is bijvoorbeeld in te vullen met:
 • Een stadsrondrit;
 • Een stadswandeling onder leiding van een Nederlandstalige gids;
 • Diverse entrees tot musea, kastelen/ burchten etc.;
 • Een traditionele High Tea of gezelligheid in een lokale pub;
 • Bezoek aan een brouwerij;
 • Een avondje naar een musical, concert of theatervoorstelling;
 • Een Folklore avond met diner.
 • En nog veel meer...
Dag 3: Programma op maat & terugreis
Na een goed ontbijt checken we uit en laden we alvast onze bagage in. Met onze chauffeur/reisleider spreekt u een tijdstip en locatie af voor de terugreis naar Nederland. Optioneel kan onze chauffeur u afzetten in het centrum van de stad. Uiteraard maken we onderweg weer een stop voor een hapje of drankje (niet inbegrepen).

We gaan graag met u in overleg om te bespreken welke wensen uw gezelschap heeft met betrekking tot het programma. We maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

Meer informatie

Londen heeft een enorm aanbod aan accommodaties in diverse classificaties. Van hostels met meerdere bedden per kamer tot aan hotels van middenklasse (3 sterren) tot zeer luxe (4 tot 5 sterren).

De vanafprijs is gebaseerd op een 2-daagse groepsreis Londen, in het laagseizoen en min. 50 personen. Op basis van uw wensen doen wij u graag een voorstel!
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen

Middenklasse hotel in Londen (***)

Aantal sterren: 3
Londen, Engeland

U verblijft in een middenklasse hotel met minimaal 3 sterren.


Budget hotel in Londen (**)

Aantal sterren: 2
Londen, Engeland

U verblijft in een goed hotel met minimaal 2 sterren.


Luxe hotel in Londen (****)

Aantal sterren: 4
Londen, Engeland

U verblijft in een luxe hotel met minimaal 4 sterren.


Inclusief

Een reis op maat van Brabant Expres Reizen kunt u geheel naar wens en inzicht invullen. Uiteraard is een standaardprogramma altijd inclusief:
 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • Verblijf (hotels in diverse classificaties of hostel op basis van uw wensen);
 • Ontbijt;
 • Parkeerkosten, toeristenbelasting en tolkosten.

Exclusief

U kunt uw programma invullen naar wens en uitbreiden met o.a. verzorging (lunch, diner, excursies, entrees etc.). Heeft u geen inspiratie of wensen? Daag ons uit en laat u verrassen! Wij weten de mooiste plekjes voor u te vinden.​
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering;
 • Calamiteitenfonds (2,50 euro per 9 deelnemers).
* De bar is tegen betaling. Informeer naar de mogelijkheden.

Opties

 • Bezoek aan een brouwerij :
 • Bezoek Churchill War Rooms :
  De "Cabinet War Rooms," de oorlogsbunker die de regering van Churchill beschermde tijdens de Blitzkrieg in WOII.
 • Bezoek Fashion & Design :
  Bent u geïnteresseerd in "fashion & design," dan biedt Londen twee unieke musea. Met het Fashion & Textile Museum is de droom van de excentrieke ontwerpster Zandra Rhodes uitgekomen: jaarlijks zijn er hier meerdere exposities van internationale ontwerpers en hedendaagse mode. En bezoek daarnaast aansluitend het Design Museum gelegen aan de Theems nabij de Tower. Het museum is gewijd aan de wereld van hedendaagse design in onder andere de mode. Er wordt door middel van innovatieve exposities getoond hoe design een rol speelt in het leven van alle dag.
 • Bezoek het British Museum :
  Het oudste museum ter wereld met ontelbare collecties kunstschatten uit de hele wereld. Dit museum is echt uniek in zijn omvang en samenstelling van de collecties en veel bezocht tijdens reizen naar Londen. Een fantastisch museum over de culturele geschiedenis van de hele wereld. Voorwerpen uit Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Europa en het Pacific-gebied, veelal verzameld in de koloniale tijden, worden hier tentoongesteld. Bezoek zeker ook de beroemde "Reading Room," waar o.a. Karl Marx vaak vertoefde, het door Norman Foster ontworpen Great Court en vanzelfsprekend de Egyptische zalen met een collectie mummies van ontschatbare waarImperial War Museum: het museum is gehuisvest in het voormalige Bethlehem Royal Hospital en toont een uitgebreid beeld van de militaire conflicten en oorlogen toont van het Verenigd Konkinkrijk van WOI tot heden. Boeiende galleries met thema's als de Holocaust, de geheime dienst, het gezinleven tijdens de oorlog en vrede en veiligheid.de.
 • Bezoek het Imperial War Museum :
  Het museum is gehuisvest in het voormalige Bethlehem Royal Hospital en toont een uitgebreid beeld van de militaire conflicten en oorlogen toont van het Verenigd Konkinkrijk van WOI tot heden. Boeiende galleries met thema's als de Holocaust, de geheime dienst, het gezinleven tijdens de oorlog en vrede en veiligheid.
 • Bezoek het Natural History Museum :
  Het monumentale gebouw aan Cromwell Road is op zich zelf al een bezoek waard, maar het is daarnaast natuurlijk de spectaculaire tentoonstellingen over ecologie en dinosauriërs, met een roltrap door het midden van de aarde én de levensechte "Earthquake Experience." Waarom zijn de dinosaurussen eigenlijk uitgestorven?  Hoe groot zijn de tanden van een nijlpaard?  Bestaan eenhoorns?  Hoe voelt een aardbeving? Dit zijn slechts een aantal van de vragen vaar je in het Natural History Museum een antwoord op krijgt!
 • Bezoek het Science Museum :
  Het Science Museum te in Kensington in de directe nabijheid van het Natural History Museum. Het museum toont de verschillende disciplines van de wetenschap aan de hand van een omvangrijke collectie van meer dan 300 000 voorwerpen, machines of instrumenten. DIt is het museum waar u in ruim 40 zalen de belangrijkste wetenschappelijke ontwikkelingen van de laatste eeuwen op een interactieve wijze kunt zien, voelen en beleven en de antwoorden krijgt op vragen op het terrein van o.a. telecommunicatie, luchtvaart, ruimteonderzoek en 'sportwetenschappen.
 • Bezoek het Victoria & Albert Museum :
  Het V&A is het museum voor toegepaste kunst: een fantastische collectie met voorwerpen uit diverse tijdvakken en culturen. Bekijk de enorme keramiekverzameling, de meubelen, mode, glas, juwelen, foto's, beelden, textiel en schilderijen. Het museum laat zich ontdekken als een enorme schatkamer, waar u in elke zaal weer iets nieuws kunt ontdekken!
 • Bezoek HMS Belfast :
  Recht tegenover de Tower of London heeft deze imposante kruiser haar laatste ankerplaats gevonden. U kunt alle negen dekken bezoeken van het oorlogsschip dat onder andere op D-Day een eminente rol speelde. Ervaar het dagelijks leven op deze kruiser en de belevenissen van haar bemanning tijdens de Tweede Wereldoorlog.
 • Bezoek Museum of Londen :
  Een boeiend museum, dat natuurlijk op uw verkenningstocht door Londen niet mag ontbreken. Laat u in het Museum of London meenemen op een tijdreis door het verleden en heden van de Britse hoofdstad. Volg het steeds wisselende aanzicht van Londen, van de prehistorie tot het heden, via de Romeinen, de middeleeuwen en het Tudor-tijdperk, via de dagen van de Industriële Revolutie naar het heden. Na een bezoek aan het museum zal u met "andere ogen" door Londen lopen!
 • Bezoek Tate Modern :
  Het museum is sinds de opening in 2000 nu al één van de best bezochte musea van Londen. Deze prachtige collectie moderne en hedendaagse kunst van Tate is gevestigd in het Bankside Power Station aan de oevers van de Theems. In het prachtig vormgegeven interieur van het museum kunt u genieten van topstukken van o.a. as Cézanne, Bonnard, Matisse, Picasso, Rothko, Dalí, Pollock, Warhol and Bourgeois. Naast de vaste collectie biedt het Tate Modern ook met grote regelmaat tijdelijke exposities van hoge kwaliteit, die bezoekers vanuit de hele wereld trekt.
 • Budget hotel Londen :
  U verblijft in een goed hotel met minimaal 2 sterren.
 • Excursie Cambridge :
  In ca. 1½ - 2 uur rijdt u vanuit Londen naar Cambrigde. Natuurlijk is Cambridge allereerst de vooraanstaande unversiteitsstad met haar 31 colleges, waarvan de eerste al werd opgericht in 1248. Wandel met een gids door de middeleeuwse straten, langs de eeuwenoude colleges, de historische kerken, bruggen en musea. Bezoek aansluitend Kings College Chapel, de indrukwekkende 15e eeuwse kapel van het gelijknamige college. Cambridge is een compacte stad, waar alle monumentale hoogtepunten op loopafstand van elkaar liggen.
 • Excursie London Bridge Experience :
  Een tijdreis door het bloedige verleden van deze beroemde brug. In de duisternis wemelt het van slangen, ratten en spoken..... Niet voor de "zwakke zenuwen."
 • Excursie London Dungeon :
  Lekker griezelen in de kerkers van de London Dungeon, waar de meest angstaanjagende gebeurtenissen uit de Britse geschiedenis worden getoond: "14 shows on your 90 minute tour. Live actors & special effects. Three exciting rides. And1,000 years of London's history." Kortom een attractie voor iedereen die 'niet bang is uitgevallen...."
 • Excursie London Eye :
  De London Eye is letterlijk een hoogtepunt van uw reis naar Londen. Met zo'n 135 meter is dit reuzenrad het hoogste ter wereld. Geniet vanuit de glazen capsules van een adembenemend uitzicht over Londen. Na dertig minuten bent u weer "terug op aarde".
 • Excursie Oxford :
  Vanuit Londen is het zo'n twee uur rijden naar de beroemde universiteits stad. Ga na aankomst zelfstandig of met een gids op verkenning door Oxford. Tijdens de wandeling "Oxford Past and Present" ontdekt u het verleden van de stad en haar middeleeuwse colleges én het huidige studentenleven en hoe de colleges functioneren. Bezoek zeker Christ Church, het oudste college van Oxford. Veel scènes uit de Harry Potter films zijn hier opgenomen!
 • Excursie Royal Tunbridge Wells & Hever Castle :
  Vanuit Londen is het slechts een 1½ uur rijden naar het statige Royal Tunbridge Wells, één van de bekendste badplaatsen van Engeland. Wandel u met een gids door de beroemde Pantiles en het historisch centrum. 's Middags bezoekt u Hever Castle, een romantisch 13e eeuws kasteel waar Anne Boleyn (de beroemde van de acht vrouwen van Hendrik VIII) opgroeide.
 • Excursie Royal Windsor :
  Een vorstelijk bezoek aan Royal Windsor op slechts een half uurtje van Londen (geschikt voor een ochtend of middag-excursie). Als u het imponerende Windsor Castle heeft bezocht, loop dan ook nog even "het bruggetje" over naar Eton. In de beroemde kostschool kunt u in bepaalde periodes worden rondgeleid door leerlingen van Eton College. Tenslotte nog even ronddwalen door het gezellige centrum van Windsor, voordat u weer terugrijdt naar Londen.
 • Excursie Tower Bridge Experience :
  Nergens ter wereld is een brug zo'n icoon van een stad als in Londen: de beroemde Tower Bridge is het beroemdste "logo" van Londen of wel "London's most famous landmark". Beklim de torens van de mooiste brug ter wereld en ontdek hoe deze ruim honderd jaar oude brug wordt geopend. En geniet van het uitzicht over Londen als u over het "verbindingspad" tussen de twee torens loopt op 45 meter hoogte!
 • Fietstour :
  Ontspannen fietsen door deze prachtige stad terwijl de gids alles vertelt. Maak tijdens de tour even een stop bij The Monument, één van de blikvangers in Londen. Via 311 treden beklimt u de zuil (die Sir Christopher Wren ontwierp ter nagedachtenis aan de Great Fire van 1666) en bereikt u het uitzichtplatform. U krijgt een certificaat als bewijs dat u de top heeft bereikt. Halverwege is er ruimte voor een koffiestop. Alle hoogtepunten uit Londen ziet u in deze fietstour.
 • Luxe hotel Londen :
  U verblijft in een luxe hotel met minimaal 4 sterren.
 • Metroticket :
  Met de London Oyster Card kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer in het centrum van Londen. Met name de Underground (metro) is het beste vervoersmiddel om snel van de ene naar de andere bezienswaardigheid te reizen. Naast voordelig en snel reizen met deze kaart krijgt u ook nog eens exclusieve kortingen en aanbiedingen op vertoon van deze pas.
 • Middenklasse hotel Londen :
  U verblijft in een middenklasse hotel met minimaal 3 sterren.
 • Stadsrondrit :
 • Stadswandeling :
  Onder leiding van een Nederlandstalige gids.
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen
2-daagse groepsreis Londen

Offerte aanvragen