Kerstmarkt Antwerpen

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Kerstmarkten » Kerstmarkt Antwerpen » Kerstmarkt Antwerpen 2021

Prijs vanaf
€ 25,00
p.p.
 
 
 
 

Kerstmarkt Antwerpen 2021

De kerstmarkt in Antwerpen is ideaal om alvast wat kerstsfeer te proeven. Het is één van de grootste kerstmarkten van België. Net over de grens, dus vanuit Brabant heel goed bereikbaar en bov... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Antwerpen

2000

Antwerpen, België

Klik hier voor de website

Precies wat u van een stad verwacht: hartverwarmend en ongekunsteld, maar ook levendig en kosmopolitisch. Het is een stad met oogstrelende architectuur, chique winkels, imposante monumenten en bezielde kunstwerken. Qua eten en drinken komt u niks te kort in deze culinaire stad, denk maar eens aan de vele cafés waar het bier rijkelijk vloeit en aan de restaurants waar u van de heerlijkste Belgische en multiculturele gerechten kunt genieten. Wat dacht u van Antwerpen Solden, dé halfjaarlijkse uitverkoop in dé Modestad Antwerpen! Shop till you drop! Ook is het mogelijk om naar de ZOO Antwerpen te gaan, maak een rondvaart over de Schelde of bezoek het MAS, het museum dat u gezien móet hebben! Antwerpen... Een wereldstad in zakformaat!

Tips: ‘t Stad Antwerpen, heerlijk Bourgondisch dineren, stadswandeling “Bier & Plezier” of ‘’Hap & Stap’’, Zondagse Vogeltjesmarkt em een frietje bij het beste frietkot van België.


Prijs vanaf
€ 25,00
p.p.

Kerstmarkt Antwerpen

De kerstmarkt in Antwerpen is ideaal om alvast wat kerstsfeer te proeven. Het is één van de grootste kerstmarkten van België. Net over de grens, dus vanuit Brabant heel goed bereikbaar en bovendien enorm gezellig.Het centrum van Antwerpen staat vol gezellige marktkraampjes met leuke kerstspulletjes, afgewisseld met stalletjes waar je van een heerlijk glaasje glühwein kunt genieten. Aan hapjes ontbreekt het ook zeker niet. Ideaal om ideetjes op te doen voor het kerstmenu.

Warm jezelf op met een glaasje glühwein onder het genot van een warme Belgische wafel of verwen jezelf of familie met een doosje verrukkelijke Belgische bonbons. Wat dacht je van de originele Antwerpse handjes als cadeautip? Deze kleine handjes van chocolade zijn een typisch Antwerpse lekkernij.

Een gezellig dagje uit...
U vertrekt in de ochtend vanaf uw opstapplaats met de bus naar Antwerpen waar u omstreeks 11.00 uur aan zult komen. Omstreeks 17.30 uur vertrekken we weer terug naar de opstapplaatsen. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de sfeervolle kerstmarkt en de vele winkels in het centrum van de stad.

Opstaptijden: Het vertrek vanaf de opstapplaatsen is gepland tussen 07.30 en 09.30 uur.
Uitstaptijden: De terugkomst bij de opstapplaatsen is gepland tussen 19.00 en 21.00 uur.
Nb. Bovenstaande tijden zijn indicatietijden.

Meer informatie

Minimum aantal deelnemers: 30.

Brabant Expres Reizen biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Wij streven ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor u zo minimaal mogelijk is en er dus meer tijd is op de bestemming. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan wordt er een alternatieve opstapplaats aangeboden danwel een andere bestemming. Mocht dit het geval zijn wordt u altijd telefonisch of per e-mail benaderd door ons.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uw chauffeur/ reisleider zal u informeren over de route, vertrek-, aankomsttijden en is uw aanspreekpunt tijdens de reis.
Kerst antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen
Kerst antwerpen
Kerst antwerpen
Kerst antwerpen

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar voorzien van bar (*), TV/DVD, toilet en airconditioning;
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/ reisleider;
 • 1x plattegrond van Antwerpen per boeking;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt van Antwerpen.

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
  Reis- en/of annuleringsverzekering.
Kerst antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen
Kerst antwerpen
Kerst antwerpen
Kerst antwerpen
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Kerst antwerpen
Kerstmarkt Antwerpen
Kerst antwerpen
Kerst antwerpen
Kerst antwerpen