Kerstmarkt Lille

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Dagtochten » Kerstmarkt Lille » Kerstmarkt Lille 2019

Prijs vanaf
€ 27,50
p.p.
 
 
 
 

Kerstmarkt Lille 2019

Voor een magische kerst, moet je op de kerstmarkt van Lille zijn. Deze bruisende locatie met zijn prachtige gevels zorgt voor een uniek decor tijdens de feestdagen. De stad wordt versierd met schitterende licht... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Lille

59800

Lille, Frankrijk

Klik hier voor de website

De grootste stad in Frans-Vlaanderen in het noorden van Frankrijk. Door de elegante Vlaamse barokke architectuur en hartige gerechten. De gastronomie bevat typisch Belgische gerechten zoals "moules-frites" (mosselen en frieten). Aan de zuidkant van de Place du Général de Gaulle (grote markt) staat een van de mooiste gebouwen van Lille, de Vieille Bourse. Dit is het oude beursgebouw met boekenmarkt bestaande uit 24 huizen die een binnenplaats omringen. De binnenplaats is voorzien van een monument voor Napoleon I in het centrum en is een middelpunt van het leven in de stad. Met zijn interessante bezienswaardigheden, gezellige centrum en vriendelijke sfeer is Lille een levendige stedelijke bestemming. Daarnaast is Lille dé ideale bestemming voor shoppers, want de stad beschikt maar liefst over 3900 winkels!

Tips: Roubaix / La Piscine, theesalon Patisserie-Salon de Thé Meert, Porte de Paris (vlakbij het stadhuis en de Belfort toren), Musée Louvre-Lens em Eglise Saint-Maurice zijn echte aanraders!


Prijs vanaf
€ 27,50
p.p.

Kerstmarkt Lille

Voor een magische kerst, moet je op de kerstmarkt van Lille zijn. Deze bruisende locatie met zijn prachtige gevels zorgt voor een uniek decor tijdens de feestdagen. De stad wordt versierd met schitterende lichtjes en prachtige decoraties waardoor alles op een sprookje lijkt.

In de eerste instantie wordt bij kerstmarkten niet vaak aan Frankrijk gedacht, maar eerder aan Duitsland. Toch bewijst Lille een fantastische locatie te zijn voor een mooie 'Noël'. Lille is niet alleen een bruisende studenten- en uitgaansstad, maar ook een walhalla voor de kerstliefhebbers met haar mooie en sfeervolle kerstmarkten.

Zelden zie je een kerstmarkt waar zoveel liefde en tijd in wordt gestoken als in Lille. Hier ziet, ruikt en proeft u het ultieme kerstgevoel. Duizenden prachtige, kleurrijke en fonkelende lampen maken van deze kerstmarkt een magisch geheel.

Doet u dit jaar uw Sinterklaas- of kerstinkopen in Frankrijk? Boek dan bij Brabant Expres Reizen en ervaar het mooie Lille!
Vanaf een aantal opstapplaatsen rijden we rechtstreeks naar Lille. Hier arriveren we omstreeks 11.00 uur. U heeft vervolgens tot 17.30 uur de tijd om de kerstmarkt af te struinen of heerlijk te shoppen.

Opstaptijden: Het vertrek vanaf de opstapplaatsen is gepland tussen 07.30 en 09.30 uur.
Uitstaptijden: De terugkomst bij de opstapplaatsen is gepland tussen 19.00 en 21.00 uur.
Nb. Bovenstaande tijden zijn indicatietijden.

Meer informatie

Minimum aantal deelnemers: 30.

Let op! Zorgt u voor een geldig identiteitsbewijs; paspoort of ID-kaart?!
Als u geen Nederlandse nationaliteit heeft, check dan a.u.b. of u een visum nodig heeft.

Brabant Expres Reizen biedt opstapplaatsen onder voorbehoud van voldoende deelname. Wij streven ernaar om de routes zo optimaal mogelijk in te richten zodat de reistijd voor u zo minimaal mogelijk is en er dus meer tijd is op de bestemming. Mocht de situatie zich voordoen dat een opstapplaats geannuleerd wordt dan wordt er een alternatieve opstapplaats aangeboden danwel een andere bestemming. Mocht dit het geval zijn wordt u altijd telefonisch of per e-mail benaderd door ons.

Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Uw chauffeur/ reisleider zal u informeren over de route, vertrek-, aankomsttijden en is uw aanspreekpunt tijdens de reis.
Kerstmarkt Lille

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per luxe touringcar;
 • Vrij bezoek aan de kerstmarkt en Lille;
 • Plattegrond per hoofdboeker.

Exclusief

 • Reserveringkosten;
 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven en fooien;
 • Reis- en/of annuleringsverzekering.
Kerstmarkt Lille
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Kerstmarkt Lille