Kerstmarkt Lille

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Dagtochten » Kerstmarkt Lille » Kerstmarkt Lille 2018

Prijs vanaf
€ 27,50
p.p.
 
 
 
 

Kerstmarkt Lille 2018

Dit jaar bieden wij ook Lille aan als kerstbestemming. Doet u dit jaar uw Sinterklaas- of kerstinkopen in Frankrijk? Boek dan bij Brabant Expres Reizen en ervaar het mooie Lille!... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Lille

59800

Lille, Frankrijk

Klik hier voor de website

De grootste stad in Frans-Vlaanderen in het noorden van Frankrijk. Door de elegante Vlaamse barokke architectuur en hartige gerechten. De gastronomie bevat typisch Belgische gerechten zoals "moules-frites" (mosselen en frieten). Aan de zuidkant van de Place du Général de Gaulle (grote markt) staat een van de mooiste gebouwen van Lille, de Vieille Bourse. Dit is het oude beursgebouw met boekenmarkt bestaande uit 24 huizen die een binnenplaats omringen. De binnenplaats is voorzien van een monument voor Napoleon I in het centrum en is een middelpunt van het leven in de stad. Met zijn interessante bezienswaardigheden, gezellige centrum en vriendelijke sfeer is Lille een levendige stedelijke bestemming. Daarnaast is Lille dé ideale bestemming voor shoppers, want de stad beschikt maar liefst over 3900 winkels!

Tips: Roubaix / La Piscine, theesalon Patisserie-Salon de Thé Meert, Porte de Paris (vlakbij het stadhuis en de Belfort toren), Musée Louvre-Lens em Eglise Saint-Maurice zijn echte aanraders!


Prijs vanaf
€ 27,50
p.p.

Kerstmarkt Lille

Dit jaar bieden wij ook Lille aan als kerstbestemming.
Doet u dit jaar uw Sinterklaas- of kerstinkopen in Frankrijk? Boek dan bij Brabant Expres Reizen en ervaar het mooie Lille!
Vanuit een select aantal opstapplaatsen rijden we rechtstreeks naar Lille.
Hier arriveren we omstreeks 11.00 uur. U heeft vervolgens tot 17.00 uur de tijd om de kerstmarkt af te struinen of heerlijk te shoppen.
Kerstmarkt Lille

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Plattegrondje Lille per boeking

Exclusief

  • Eenmalig € 5,00 reserveringskosten
Kerstmarkt Lille
Deze reis is helaas geannuleerd, u kunt niet meer online boeken.

Genoemde opstaptijden en -plaatsen kunnen wijzigen.

Klik op de locatie naam voor meer informatie.


Ik wil graag de opstapplaatsen zien op vertrekdatum:


Opstaptijden/-plaatsen zijn onder voorbehoud, houdt u rekening met de opstaptijd vermeld op uw bevestiging. Indien die wijzigt, dan wordt u telefonisch of per e-mail door ons benaderd. Bij te weinig animo voor een opstapplaats behouden wij het recht om deze te laten vervallen. In overleg met u bepalen we een alternatief.
Kerstmarkt Lille