Rotterdampas Dagtocht Toverland

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » Rotterdampas » Rotterdampas Dagtocht Toverland » Rotterdampas Dagtocht Toverland Winter Feelings

Prijs vanaf
€ 65,00
p.p.
 
 
 
 

Rotterdampas Dagtocht Toverland Winter Feelings

Profiteer van uw Rotterdampas en krijg maar liefst € 25,00 korting op een dagtocht naar Toverland Winter Feelings. Vul bij het reserveren in stap 2 uw Rotterdampasnummer(s) in en u betaalt slechts &euro... Lees meer >

  • Algemene info
  • Programma
  • In-/exclusief
  • Data & Prijzen
  • Opstapplaatsen

Toverland

Toverlaan 2

5975 MR

Sevenum, Nederland

Klik hier voor de website

In Toverland beleeft u gegarandeerd een magische dag. Binnen en buiten biedt het park meer dan 30 attracties en shows voor alle leeftijden. Maak een razendsnelle rit in één van de stoere achtbanen. Ga op een spetterend wild water avontuur op de Djengu River of maak een magische rit in de achtbaan Dwervelwind. Beleef de boomstammen wildwaterbaan Backstroke, zwier mee in het water schommelschip Scorpios of maak een sensationele rit op de Booster Bike. Bij deze unieke motorachtbaan raast u met 75 kilometer per uur door de bochtige baan. Gaat zelfs dat niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Met ruim 90 km/h raast u over een track van maar liefst 1.040 meter lang. De kleintjes komen volop aan hun trekken op uitdagende klimtoestellen en leuke attracties. Draai rond in de theekopjes, zwier hoog door de lucht in de zweefmolen of ontdek de magische krachten in het Toverhuis.


Prijs vanaf
€ 65,00
p.p.

Rotterdampas Dagtocht Toverland

Profiteer van uw Rotterdampas en krijg maar liefst € 25,00 korting op een dagtocht naar Toverland Winter Feelings.

Vul bij het reserveren in stap 2 uw Rotterdampasnummer(s) in en u betaalt slechts € 40,00 i.p.v. € 65,00 per Rotterdampashouder. U kunt uiteraard medeboekers toevoegen met eveneens een Rotterdampas of zonder. Deelnemers zonder Rotterdampas betalen het normale tarief van € 65,00 per persoon.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief vervoer en entree!
Voor vertrek meldt u zich bij onze chauffeur ter controle van uw Rotterdampas(sen). U ontvangt van onze chauffeur per hoofdboeker in envelop met de actuele informatie voor de dag naar Toverland. Als iedereen is ingestapt vertrekken we vanaf de opstapplaats(en) en rijden we rechtstreeks naar Toverland in Sevenum.

U kan op eigen gelegenheid het park bezoeken.

Om 18.00 uur verzamelt u weer bij uw bus, zodat er om 18.15 uur weer vertrokken wordt naar uw opstapplaats in Rotterdam, waar we omstreeks 19.45-20.00 uur weer arriveren.

Meer informatie

Per boeking berekenen wij eenmalig € 2,50 reserveringskosten door bij online reservering. Bij een telefonische boeking berekenen wij eenmalig € 5,00 aan reserveringskosten.
Toverland

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

  • Vervoer per touringcar
  • Entreeticket Toverland Winter Feelings
Toverland
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
Toverland