U-pas dagtocht Zandsculpturenfestijn + rondrit Veluwe

Ga met BrabantExpres Reizen mee!
Home » U-pas » U-pas dagtocht Zandsculpturenfestijn + rondrit Veluwe » U-pas Zandsculpturenfestijn + rondrit Veluwe

Prijs vanaf
€ 59,00
p.p.
 

U-pas Zandsculpturenfestijn + rondrit Veluwe

Speciaal voor de U-pas houders hebben we dit najaar een dagtocht naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn gepland. Vanaf de opstapplaats in Utrecht rijden we rechtstreeks naar 't Veluws Zandscupturenfestijn... Lees meer >

 • Algemene info
 • Programma
 • In-/exclusief
 • Data & Prijzen
 • Opstapplaatsen

Veluws Zandsculpturenfestijn

Oude Barnevelderweg 5

3886 PT

Garderen, Nederland

Klik hier voor de website

Met meer dan honderd prachtige beelden en voorstellingen, helemaal gemaakt van zand, wordt ieder jaar De Beeldentuin in Garderen versierd. Het is verbazingwekkend om te zien wat voor een kunstwerken er van zand gemaakt kunnen worden op 't Veluws Zandsculpturenfestijn. In 2020 draait het festijn om 75 Jaar vrijheid. D-Day, verzetshelden, moedige soldaten en natuurlijk de feestelijke bevrijding. Reis door de jaren veertig, in zand.


Prijs vanaf
€ 59,00
p.p.

U-pas dagtocht Zandsculpturenfestijn + rondrit Veluwe

Speciaal voor de U-pas houders hebben we dit najaar een dagtocht naar 't Veluws Zandsculpturenfestijn gepland. Vanaf de opstapplaats in Utrecht rijden we rechtstreeks naar 't Veluws Zandscupturenfestijn waar we ontvangen zullen worden met 2x koffie/thee en een heerlijk stuk gebak. Vervolgens hebben we vrije tijd om een reis om de wereld te maken op deze prachtige locatie. Het thema van de zandsculpturen dit jaar is 'Reis om de wereld'. Rond het middaguur staat er een heerlijke lunch voor ons klaar waarna we nog een prachtige rondrit gaan maken over de Veluwe. U bent om circa 16.30 uur weer terug in Utrecht.

Heeft u een U-pas? Dan kunt u deze reis reserveren met een korting van maar liefst 20%. De korting is eenmalig, elk pasnummer kan maar één keer deze korting verkrijgen. Uiteraard kunt u het restbedrag uit uw U-pas tegoed betalen. Heeft nu niet meer voldoende tegoed? Dan betaalt u de rest bij met iDEAL.

Vul in stap 2 van het boekingsproces uw U-pas nummer en pincode in en u ontvangt 20% korting.
Programma
Vanaf de opstapplaats P+R Westhaven rijden we naar het Veluws Zandsculpturenfestijn waar we ontvangen worden met 2x koffie/thee met een heerlijk stuk appelgebak. Hierna hebben we de tijd om vrij rond te lopen en deze bijzondere zandsculpturen te bewonderen. Het thema van het Veluws Zandsculpturenfestijn is in 2019: Reis om de wereld. Dit jaar is ’t Veluws Zandsculpturenfestijn 2e geworden bij de verkiezing voor het leukste uitje van Gelderland, georganiseerd door de ANWB. Thema van dit jaar is: 'Reis om de wereld' en gaan we echt even op reis. Onze boardingkaarten leveren we in bij één van de stewardessen en even later staan we al oog in oog met een enorme skyline van maar liefst 18 meter, met de meest beroemde gebouwen ter wereld. En… dat is nog maar het begin van de ontdekkingsreis. De onderwaterwereld, grappige en herkenbare vakantiesituaties, de schitterende eilanden, de mooiste markten, de bekendste musea, typische vervoermiddelen en nog veel meer komen aan bod. Tevens hebben we toegang tot de naastgelegen Beeldentuin, dé plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin te verfraaien.
Rond het middaguur zal de lunch geserveerd worden, bestaande uit een kopje soep, 2 broodjes ham of kaas, kroket en 2 consumpties (koffie, thee, melk of karnemelk).
Na heerlijk geluncht te hebben, staat onze boeiende Veluwegids voor ons klaar om een interessante natuurtocht te maken over de Veluwe. Circa om 16.30 uur bent u weer terug in Utrecht.

Meer informatie

Bij te weinig animo voor een reisdatum kan de reisdatum komen te vervallen. We bieden u dan altijd een alternatief aan.
U-pas busreis Zandsculpturenfestijn
U-pas busreis Zandsculpturenfestijn

Er is geen accommodatie informatie beschikbaar.

Inclusief

 • Vervoer per touringcar
 • 2x koffie/thee + 1x gebak
 • Entree tot 't Veluws Zandsculpturenfestijn
 • Entree tot de naastgelegen Beeldentuin
 • Lunch
 • Rondrit per touringcar olv een gids
 • Begeleiding en service van onze ervaren chauffeur/reisleider

Exclusief

 • Overige verzorging, persoonlijke uitgaven, niet genoemde entreegelden, optionele reis- en/of annuleringsverzekering en fooien.
U-pas busreis Zandsculpturenfestijn
U-pas busreis Zandsculpturenfestijn
Helaas hebben wij op dit moment geen vertrekdata beschikbaar, neem contact op voor meer informatie.
U-pas busreis Zandsculpturenfestijn
U-pas busreis Zandsculpturenfestijn